ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Kinetiks 2022-2023

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Kinetiks 2022-2023

Ασκήσεις-Αποκατάστασης
Νέα

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Kinetiks 2022-2023

ΔΙΕΤΗΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ από Πανελλήνιο Επαγγελματικό Σωματείο Ρεφλεξολόγων (ΠΕΣΡ), Σωματείο Επαγγελματιών Ρελφεξολόγων (ΣΕΡ), Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ρεφλεξολογίας (RiEN) και Διεθνές Συμβούλιο Ρεφλεξολόγων (ICR).

Η Ρεφλεξολογία είναι μια μέθοδος αντανακλαστικής θεραπείας που εφαρμόζεται σε επιλεγμένες περιοχές και συγκεκριμένα σημεία του σώματος, κυρίως των άκρων ποδιών και χεριών, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος. Διεγείροντας αυτές τις περιοχές και τα σημεία με ειδικούς χειρισμούς, επιτυγχάνεται η εξισορρόπηση της υγείας του οργανισμού.

Στο KINETIKS η Ρεφλεξολογία διδάσκεται από μέλη του Πανελλήνιου Επαγγελματικού Σωματείου Ρεφλεξολόγων (Π.Ε.Σ.Ρ.) και η εκπαίδευση των συμμετεχόντων γίνεται σύμφωνα με την ενδεδειγμένη ύλη της επίσημης εκπαιδευτικής εγκυκλίου. Η διάρκεια σπουδών για την απόκτηση του Διπλώματος Ρεφλεξολόγου, με δικαίωμα στην άσκηση του επαγγέλματος όπως αυτή έχει κατοχυρωθεί από το Π.Ε.Σ.Ρ., ολοκληρώνεται σε δύο (2) ακαδημαϊκά έτη

ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΑΣΑΖ

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ από Παγκόσμια Ομοσπονδία Μάλαξης (WMF).

Το Μασάζ έχει κατακτήσει τον χώρο της Υγείας και Ευεξίας, παγκοσμίως. Ανήκει στις πλέον αναγνωρίσιμες μεθόδους θεραπείας μαλακών ιστών και εφαρμόζεται τόσο για λόγους σωματικής όσο και ψυχικής ανακούφισης. Αποτελεί μια τεχνική ποικίλων χειρισμών που εμφανίζεται ιστορικά σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς αλλά εδραιώθηκε στα τέλη του 18ου αιώνα από τον Σουηδό Pehr H. Ling, ο οποίος άφησε πίσω του ως κληρονομιά τον πασίγνωστο όρο του Σουηδικού Μασάζ – το κλασσικό ρεπερτόριο των χειρισμών που αποτέλεσαν το πρώτο επιστημολογικό πρωτόκολλο της θεραπευτικής εφαρμογής της μάλαξης.

Στο KINETIKS το Μασάζ διδάσκεται σύμφωνα με επίσημα και κατοχυρωμένα πρωτόκολλα που χρησιμοποιούνται τόσο σε επίπεδο μη θεραπευτικής παρέμβασης όσο και κλινικής εφαρμογής.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΗΠΙΑΣ ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗΣ (ΜΕΘΟΔΟΣ ACKERMANN)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ από το Σουηδικό Κολλέγιο Ackermann.

Το Κολλέγιο Χειροπρακτικής του Ackermann (Ackermann College of Chiropractic) ιδρύθηκε στη Στοκχόλμη, το 1974, από τον Σουηδό Δρ.Χειροπρακτικής W.P. Ackermann και μετράει σχεδόν μισό αιώνα διδακτικής εμπειρίας. Η μέθοδος χειροπρακτικής του Ackermann εφαρμόζεται πλέον από χιλιάδες θεραπευτές σε όλο τον κόσμο, επιβεβαιώνοντας την αποτελεσματικότητά της καθημερινά, δίνοντας λύση στα προβλήματα υγείας αναρίθμητων ασθενών.

Η Εκπαίδευση της Ήπιας Χειροπρακτικής της Μεθόδου Ackermann απευθύνεται σε όσους κατέχουν το απαραίτητο υπόβαθρο ιατρικών και παραϊατρικών ειδικοτήτων κι επιθυμούν να αποκτήσουν ή να εδραιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες ώστε να γίνουν πλήρως καταρτισμένοι επαγγελματίεςτου αντικειμένου.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΠΛΑΓΧΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΜΕΘΟΔΟΣ ACKERMANN)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ από το Σουηδικό Κολλέγιο Ackermann.

Το KIΝETIKS αποτελείεπίσημο Κέντρο Εκπαίδευσης του Σουηδικού Κολλεγίου Ackermann, σε συνεργασία με τον Εκπρόσωπο για την Ελλάδα και Εισηγητή, Γεώργιο Τσουκαλά-Κοτσίρη, PT DO (MSc). Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα των Τεχνικών Σπλαγχνικής Κινητοποίησης της Μεθόδου Ackermann  διδάσκεται σε ένα (1) τριήμερο σεμινάριο.

Η Εκπαίδευση τηςΣπλαγχνικής Κινητοποίησης της Μεθόδου Ackermann απευθύνεται σε όσους κατέχουν το απαραίτητο υπόβαθρο ιατρικών και παραϊατρικών ειδικοτήτων κι επιθυμούν να αποκτήσουν ή να εδραιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες ώστε να γίνουν πλήρωςκαταρτισμένοι επαγγελματίεςτου αντικειμένου.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Οι Ασκήσεις Αποκατάστασης είναι ο τρόπος ολοκλήρωσης κάθε μεθόδου στο χώρο της Φυσικής Ιατρικής. Η γνώση των κανόνων για την σύνταξη ενός ασκησιολόγιου, εξατομικευμένα και στοχευμένα για τον κάθε πελάτη, είναι το πολυτιμότερο γνωστικό αντικείμενο ενός επαγγελματία υγείας.

Η Εκπαίδευση της Θεραπευτικής Γυμναστικής & Αποκατάστασης (Medical Training Treatment) απευθύνεται σε όσους κατέχουν το απαραίτητο υπόβαθρο ιατρικών και παραϊατρικών ειδικοτήτων κι επιθυμούν να αποκτήσουν ή να εδραιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες ώστε να γίνουν πλήρως καταρτισμένοι επαγγελματίες του αντικειμένου.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΥΟΠΕΡΙΤΟΝΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ

Οι Τεχνικές Βεντουζοθεραπείας (Cupping Therapy) ανήκουν στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, στα πλαίσια της οποίας, η εφαρμογή τους αφορά στην επαναφορά της ροής της ζωτικής ενέργειας. Το στάσιμο αίμα είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που εμποδίζουν την ενεργειακή ροή κι η εφαρμογή Βεντουζοθεραπείας αποσκοπεί στην μετακίνηση του αίματος κι επομένως στην απελευθέρωση της ροή της ενέργειας.

Οι πλέον σύγχρονες εφαρμογές της Βεντουζοθεραπείας περιλαμβάνουν τη μυοπεριτονιακή απελεύθερωση και τη λεμφική παροχέτευση, κι οι τεχνικές της Μυοπεριτονιακής Θεραπείας με Βεντούζες συνδυάζει ιδανικά τα παραπάνω.

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ για άλλη μία χρονιά να ανταποκριθείτε στο ξεκίνημα των νέων τμημάτων μας!

Οι Εγγραφές έχουν αρχίσει για:

 Κύκλο Εκπαιδευσης Ρεφλεξολογιας

Κύκλο Εκπαίδευσης Μασαζ

Σεμινάρια Ήπιας χειροπρακτικής

Σεμινάριο Σπλαχνικής Κινητοποιησης

Σεμιναρια θεραπευτικής γυμναστικής και αποκατάστασης

Σεμινάρια μυοπεριτονιακής θεραπειας με βεντούζες

Σεμινάρια Κινητοποίησης Μαλακών Ιστών Μέσω Ειδικού εξοπλισμού (iastm)

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping